Post by rabratehaci on Feb 16, 2022 12:37:41 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu primogēmu ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Es iegādājos īpašo ierobežota laika reto biļeti 1. maijā, un es nesaņēmu savu reto biļeti no mana piedāvājuma, tāpēc, lūdzu, izlabojiet maksājuma kļūdu, lai es varētu saņemt savu biļeti. Turklāt spēle līdz šim ir diezgan laba, un tā mīl visus jūsu radītos kaķus.
Lai cik grūti jau ir slīpēt un spēlēt... es saprotu, labs izaicinājums! Bet nu spēle nestrādā, punkts.... 1* pelnīti! Es arī salauzu savu kupri progresa dēļ.
Varētu būt 5 zvaigznes viegli, taču tā vēlas, lai jūs iztērētu tik daudz USD, lai spēlētu spēles vidū, pretējā gadījumā jūs pieredzēsit tikai daļu no spēles. Tad es vēlu spēli, tas kļūst neiespējami grūti, ja nav skaidras struktūras, kā uzlabot kaķus vai ko viņi pat dara jaunināšanas laikā.
Man ļoti patīk spēle. Mana vienīgā sūdzība ir par veiksmes faktoru, kas jums nepieciešams dažos posmos
Atjauninājumi nedarbojas!
Es domāju, ka vajadzētu būt tiešsaistes arēnai un tirdzniecības vietai, bet, tirgojoties, jums ir jābūt devītajam vai desmitajam līmenim, bet jūs to saglabājat, un tas atgriežas pirmajā vai otrajā līmenī. Turklāt, ja to atinstalējat, jums vajadzētu būt iespējai atjaunot visus savus datus, nemaksājot par veterānu. Jums arī vajadzētu būt iespējai izvēlēties, vai no kapsulām ņemat pasākuma kaķi vai parasto kaķi.
Man ļoti patīk šī spēle, taču datu saglabāšanas veids ir tik nepilnīgs. Esmu divas reizes pazaudējis visas savas lietas pēc 100 stundu atskaņošanas laika, un es vienkārši nevaru to izdarīt vēlreiz. Es nesaprotu, kāpēc jūs nevarat vienkārši izveidot savienojumu ar Google Play kontu, Gmail, sociālajiem medijiem vai jebko citu. Tas ir iestatīts, ja jūs sabojātu tālruni vai tas vienkārši pārstāja darboties, tad viss. Nav dublēšanas un nav iespējas to atgūt, ja vien jūs jau neesat sācis datu pārsūtīšanu.
Kāpēc šajā spēlē joprojām tiek izmantoti pieprasījuma kodi? Es ieguldīju tūkstošiem stundu šajā spēlē, lai tā pazustu kādas Play veikala kļūdas dēļ?! Šī spēle Japānā ir milzīga, tai vajadzētu būt iespējai izgudrot mazāk barbarisku un nepilnīgu datu saglabāšanas sistēmu 6 gadu darbības laikā. Turklāt tā ir laba spēle. Nav īpaši pieejams garlaicīgā un atkārtotā OBLIGĀTĀ dārgumu slīpēšanas un smieklīgā skatuves noformējuma dēļ (klepus klepus Metāla ienaidnieki).
Šī ir LABĀKĀ spēle, ko esmu spēlējis savā dzīvē. Tas rada atkarību, un tajā ir gandrīz bezgalīgi daudz darāmā, turklāt tam ir nepieciešama lieliska stratēģija. Es spēlēju apmēram pusotru gadu, un man joprojām ir daudz darāmā.. kapsulu jautrība, foršu kaķu izmantošana, priekšnieku sišana utt. rediģēt: visi saka, ka šī spēle ir par maksu, bet viss, kas jums jādara, ir kaut kas jāmeklē. Bet kopumā es to padarītu augstāku par piecām zvaigznēm!
👌👌👍
Spēle ir laba. Bet tas kļūst diezgan garlaicīgi. Bet tādām spēlēm kā šī, kur var iegūt ļoti retas lietas un progresēt, vajadzētu būt saglabāšanas pogai. Dzēšot spēli un iegūstot to vēlreiz, jūsu dati tiks saglabāti. Tāpat kā citas spēles, varat to saglabāt, izmantojot Facebook. Es nevēlos zaudēt savu progresu. Tas man liek nespēlēt un spēlēt šo spēli. Man ir tik daudz labu lietu, lūdzu!
neladejas iekšā.
Apskatot dažus kritiskus vērtējumus: 1. Nē, jūs izmantojat to, ko jūs saucat par "seno" tehnoloģiju. Es nekad neesmu redzējis koda atjaunošanu mobilajās lietotnēs, un es domāju, ka tas ir ļoti labs veids, kā atgūt datus. 2. Šīs laika iestatītās kļūdas ir saistītas arī ar wifi, ja jums ir nestabils wifi savienojums, tas parādīs kļūdu. Pēc visa tā es šai spēlei joprojām piešķiru 5 zvaigznes. Un paldies Ponos par šo lielisko spēli. 👍
FreezeTag Online આર્કેડ hyv
Es mīlu visus dīvainos kaķus šajā spēlē un visus dažādos līmeņus. Man patīk, ka ir daudz dažādu kaķu, lai padarītu jūsu klāju tādu, kāds tas jums nepieciešams, lai pārspētu līmeni.
Man patīk šī spēle, un mani kaitina viss, izņemot atlīdzību par jūsu rangu, jo man ir jāpaaugstinās, lai iegūtu lielāku jaudu, turklāt ubers ir grūti iegūt. Es atvēru 11 retu kaķu kapsulas episkajā festivālā, manuprāt, tā saucās un Es pat nesaņēmu nevienu Uber, tāpēc, lūdzu, palieliniet ļoti reto procentuālo vērtību līdz 75 un Uber reto procentuālo vērtību, lai iegūtu 25.
Saglabāšanas sistēma ir tik slikta, ka mans konts tika restartēts divas reizes. Es nesaprotu, kāpēc viņi tā vietā nevarēja ieviest Google Play mākoņa saglabāšanu
Tā ir laba spēle, taču fakts, ka pēc gadiem ilga progresa tā vienkārši notīra jūsu datus, ir tikai demoralizējoši, tāpat kā es spēlēju pirms gadiem, un viss bija ideāli, visi mani kaķi bija ne tikai izsmelti, bet arī vairāk nekā mani ikdienas griezienu dēļ. pavadīju neskaitāmas stundas, skatoties reklāmas, lai varētu atlicināt kaķu barību īpašiem kaķu griezieniem, un es pat saņēmu daudz labu. Es pavadīju spēlē daudz laika, un tad, kad mēģinu pieteikties jaunā tālrunī, tas nedarbojas, kas acīmredzami ir nepatīkami, jo īpaši tāpēc, ka mans vecais tālrunis salūza, bet es nevainoju spēli, tāpēc es nolēmu mēģināt restartēt un restartēt. Tagad pēkšņi pēc tik lielām saistībām attiecībā uz šo kontu viss progress tiek noskaidrots un tikai demoralizējas. Es zinu, ka neesmu pat 10. daļa no otra konta progresa, bet tas vienkārši ļoti smird, es jau spēlēju. plāni un visas šīs lietas, lai spēlētu spēli, un tam veltītais laiks ir sūdīgi un liek man vairs nevēlēties spēlēt. Tāpēc es ieteiktu, ja jūs spēlētu šo spēli, vienkārši spēlēt nejauši un neuzņemties tik daudz kā es, jo spēle to vienkārši noskaidros tāpat kā man, tāpēc veiksmi jūsu ceļojumā.
Lieliska spēle, bet kaķu barības izmaksas ir stulbas gandrīz 50 dolāri par 10 neizšķirtu, būtu 5 zvaigznes, ja ne tas
Šī ir otrā ilgākā spēle, kurā man ir izdevies palikt spēlēt. Ņemiet vērā, ka šī ir ilgtermiņa spēle. Es spēlēju šajā kontā 2 gadus un esmu pārspējis tikai 6 no 10 stāstu nodaļām un gandrīz nevienu leģendu stāstu. Kaujas kaķu gaita ir brīnišķīga, un, lai gan par uzvaru var maksāt, tas ir pārāk dārgi, lai būtu vērts pirkt, kas ir laba lieta, tāpēc jūs nevarat nopirkt ceļu uz uzvaru. Turklāt augstākās klases valūta tiek izsniegta diezgan regulāri, kamēr jūs spēlējat.
Wayyyyyy pārāk daudz paziņojumu, ziņu un teksta, ko lasīt. Nopietni ir jāvienkāršo, lai es varētu tikai spēlēt spēli. Mūsdienās tā ir pārāk daudzu mobilo spēļu problēma, jo ir jānoklikšķina uz 20 dažādām lietām, lai tikai nospēlētu spēli. Es gribu spēlēt spēli, nevis lasīt grāmatu.
Šī spēle ir ļoti jautra. Man tas ļoti patīk, un būtu paticis turpināt to spēlēt... Tomēr man diemžēl ir jāpaņem uz brīdi pārtraukums. Es spēlēju gandrīz nedēļu nepārtraukti, pilnībā izbaudot to, līdz lietotne sāka avarēt, palaižot. Nācās atinstalēt, un mana spēle netika dublēta serverī, tāpēc es zaudēju visu progresu. 😕 Nedomāju, ka tas ir liels darījums, tāpēc es atsāku spēli, un avārija atkārtojās. Atkal atinstalēta. Ceru, ka nākotnē to atkal spēlēšu.
Spēle ir diezgan jautra. Grūtības progresēšana ir diezgan gluda. Es tikai vēlos, lai katram kaķim būtu pieejama kvantificējama statistika, ko skatīt lietotnē.
Tā ir lieliska spēle, taču šī patiesībā ir viena no visneiespējamākajām spēlēm, un 3. nodaļas mēness nav iespējams
Šī spēle ir diezgan laba. Tam ir unikāla torņu aizsardzības sajūta, kas sajaukta ar anime. Vienīgā problēma ir tā, ka nav pvp, kas veida sūkā. Galvenā valūta kaķu barība ir grūti dabūjama, tāpēc iesaku programmētājiem noorganizēt kaķu barības pasākumu. Visbeidzot, ir tikai viena liela problēma, dažreiz jūs varat saņemt "soft banned", kas būtībā nozīmē, ka jūs nevarat spēlēt noteiktus līmeņus nejauši. Bet tas ir reti sastopams citādi, es gribētu lejupielādēt, tas ir diezgan jautri.
Spēle ir patiešām jautra un ir patiešām smagi strādāts pie tā, taču vienīgais, bet milzīgais trūkums ir tas, ka tā ir ptw. Kad nokļūsiet Č. 3 Mēness, Bun Bun ir tik pārspēts (uzbrukums apgabalā un ļoti ātrs ugunsgrēka ātrums), ka jums ir jāpērk retas kaķu biļetes, TIKAI LAI BEAT BUN BUN UN PROGRESS, kas ir milzīgs trūkums bērniem, kuriem nav piemaksu. PLUS, ja jūs neesat tajā līmenī, kas jums piešķir līderes, tad kā jums vajadzētu paaugstināt līmeni un progresēt, ja jūs gandrīz nevarat spēlēt katru dienu?
lieliska spēle, pārslēdzu telefonus ierakstīju kodu, ko biju pierakstījis. man šķiet, ka uzrakstīju nepareizu kodu. Atbalsts nebija veiksmīgs, atstāja mani ar "smagas veiksmes" sajūtu. Saglabājumi jāpievieno Google kontam
Tā netiek ielādēta, un es domāju, ka tas NAV no īstiem izstrādātājiem, jo, pirmkārt, tā ir datorspēle ar nosaukumu Battle Cats, NEVIS "kaujas kaķi", otrkārt, īstā spēle DARBOJAS, šī saka, ka ir kļūda katru reizi, kad jūs hit play.
Laba spēle..... es nejauši mainīju laiku, mēģinot kaut ko labot, jo es tikko ceļoju pa pasauli un mans laiks bija salauzts. Tāpēc es mainīju savu laiku, un es saņēmu aizliegumu laika uzlaušanas dēļ, es biju tik tālu iegrimis, piemēram, 2 gadus, esmu patiešām dusmīgs
Spēle ir laba, taču ir tikai viens iemesls, kāpēc es nevaru tai piešķirt augstāku punktu skaitu: mans ziņu uznirstošais logs (tas, kas tiek parādīts katru dienu un, ja pieskaraties simbolam “i”) ir bojāts apmēram vienu gads tagad.
Man ļoti patīk spēle. Tas ir ļoti jautri un aizraujoši. Tam ir daudz darāmu lietu, un tai ir laba atkārtošanas vērtība. Mana problēma ir tā, ka tā nepārtraukti saka, ka man nav izveidots savienojums ar internetu, un saka, ka ir problēmas ar serveri. Tāpēc es nevaru saņemt ikdienas balvas un misijas. Nesen tas pilnībā atiestatīja manu kontu. Es visu pazaudēju.
Godīgi sakot, tā bija laba spēle, līdz man tā bija jāatjaunina, un mana ierīce bija pilnīgi kārtībā un internets bija pilns, spēle vienkārši neatjauninājās, tāpēc es tai atvēlēju dienu, un tā darīja to pašu, tāpēc es devu 2 nedēļas un tā notika. tas atkal, tad es atgriezos nākamajā dienā un teica, ka tā ir atjaunināta, tāpēc, kad es atvēru spēli, tā vienkārši avarēja un mani izsvieda.
Play veikala tagos spēle ir atzīmēta kā "bezsaistē". Tā ir nepatiesība. Tam nepieciešams interneta savienojums. Spēle sākumā mulsinoši maz izskaidro. Un varoņu apraksti ir vairāk saistīti ar dīvainiem un asprātīgiem jokiem, nevis patiesi noderīgu informāciju. Spēle pati par sevi atkārtojas, un enerģijas pārlādēšanas gaidīšanas laiki ir vieni no sliktākajiem, ko esmu redzējis. Galvenokārt pateicoties tam, cik absurdi liels ir līmeņu lietojums, pat spēles sākumā. Joprojām spēlē, bet... eh.
Ļoti laba spēle, bet nevaru iziet Chapter 3 - Moon Bet, ļoti interesanta spēle! 600 rankas un tikai 1 Uber Super Rets.
Tā ir lieliska spēle, taču tai ir ļoti sliktas izredzes attiecībā uz azartspēļu iespējām. Vēlāk jums būs jāiztērē daži dolāri šeit un tur, bet jūs, visticamāk, nesaņemsit neko labu. Tie garantē retāku kaķi daudz dārgākajā līmenī. Nav tā vērts. Turklāt vēlajā spēlē ir plaša trofeju slīpēšana.
The Battle Cats Rekreacyjne wnjm
Man patīk viņu spēle ļoti pārdomāta, taču viņiem ir nepieciešams jauns veids, kā savienot jūsu spēles kontu ar tālruni, jo, lai gan viņi jums piešķir apstiprinājuma kodu, jums tas vispirms ir jāsaglabā serverī, manuprāt, tas ir nedaudz vairāk jāapdomā.
Ļoti jauki, bet man nav uberu
The Battle Cats Joc**i obișnuite ubx
Jautra spēle tikai vēlos, lai būtu vienkāršāks veids, kā atgūt kontus, kad atkārtoti lejupielādējat spēli, piemēram, kāpēc neļaut mums izveidot saiti ar FB vai Google kontiem, nevis jāsazinās ar uzņēmumu un jālūdz viņiem atgūt kontus ikreiz, kad atgriežamies.
Man tas patīk. Tā ir glīta, unikāla un mantkārīga mobilā spēle. Reklāmas ir pilnīgi neobligātas, un tas ir lielisks laika slepkava.
Mans dēls ir jauns un mēģināja veikt atjauninājumu pats. Viņš zaudēja visu savu progresu. Es saprotu, ka tā ir mūsu problēma, nekas. Es nosūtīju ziņojumu ar viņa ID kodu, jautājot, vai mēs varam kaut ko darīt, lai kaut ko atgūtu. Tā vietā, lai vienkārši pateiktu nē, viņi teica, ka viņam ir apkrāpts/uzlauzts konts, un konts tiks neatgriezeniski bloķēts. Tātad, viņš nevarēja progresēt spēlē bez atjauninājuma, viņš mēģināja to atjaunināt un zaudēja visu, mēs lūdzam palīdzību, un viņi būtībā viņu sauca par zagli.
Lasiet godīguma labad. Mans pārskats nemitīgi tiek dzēsts, taču šī spēle noteikti ir jāmaksā, lai uzvarētu. Varbūt jūs varat spēlēt pirmajās 3 vietās, bet pēc veiksmes, jo tas ir tik grūti, jums būs jāiztērē nauda šai spēlei.. Es gribēju, lai šī spēle būtu jautra, bet ēst manu naudu man ir nē. Turpiniet dzēst savas atsauksmes, es to publicēšu, jo esmu godīgs. Diemžēl es neesmu labākais recenzents, bet tas ir labi, jo tas nav mans darbs. Es atvainojos, bet šī spēle nav tā laika vērta, jo man patīk ģitāras meitene vairāk nekā šī.