Post by rabratehaci on Feb 16, 2022 12:40:46 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
Upalilo je kako sam očekivao, hvala puno.
Čini se cool imati još jednu igru Talking Tom, ali on ne radi puno. Prdati, jesti grickalice, bockati ga dok ne padne... Zvuče smiješno, ali meni nisu dovoljni.
Sviđa mi se ova igra, ali svaki put kad radite istu stvar s mačkom bit će vam dosadno
Grozno samo dvije stvari mogu a ostale ne mogu
vrlo dobro: moja kći je jako sretna
Nije izgubio
ova igra je super smiješna, ovo morate igrati, molim vas, on može jesti sve što snimite na YouTubeu pa igrajte ovu igru
Katastrofa reklame do maksimuma a kao tako nije prikladno za djecu... pre napadne reklame katastrofa... ne preporucam nikome...
Talking Tom Cat Ajanviete wqi
Jako mi se sviđa ova igra jer je ova igra bila korisna i djeci i odraslima, ali dajem samo 4 🌟
TALKING TOM CAT Najpoznatija iPhone aplikacija za djecu a i odrasle od sad dostupna i kao igračka! Potpuno nov mačak koji mutiranim glasom PONAVLJA SVE STO
Volim ovu igru previše smiješnu i opuštajuću. Zanimljiva je igra i dobra za provođenje slobodnog vremena.
on je tako veliki klasik da ga ne mogu ocijeniti niže od 5 zvjezdica
Uči moju djecu mnogim stvarima 🧡🧡🧡🧡
フィッシングライフ スポーツ dtpt
Super,odlicno
Dobro je. Ali dodajte mu još neke funkcije.
Nekako to prezirem jer je u 3 sata ujutro Tom počeo sam govoriti
Grozno
Bezveze i ima hackera
EXXXTRA Najbolja aplikacija na tržištu
Predatorski oglasi to mom djetetu onemogućuju da se igra. Svugdje na ekranu koje dotakne uzrokuje da se reproduciraju oglasi ili pokušava naplatiti moju karticu.
Kad je napocetku instaliras smijesna je pa pocinje biti dosadno
Neće slušati svaku riječ
Talking Tom Cat 休閒 suy
Za djecu..... Uživa u razgovoru
Ovo je jako dobra igra, ali nemam pojma što je to biti obožavatelj igre, a bend žohara je sjajno mjesto za rad i jako sam uzbuđen zbog prilike da
Lazem nevalja0
Kakva je to nevjerojatna igra hvala programerima i pozdrav na radu👌👌👍😍
Dobro
Ova igra je tako dobra jer je ovo jedna vrsta timepass lutke kada smo raspoloženi ovo mi pomaže da se smijem pa mi se zato sviđa igra
Najgora igra koju sam ikad igrao.... Grafika je preniska za igranje. Instalirao sam ovu igru za svog mlađeg brata Ocijenit ću je 1 zvjezdicom
Ona ne može ponoviti glas
Jezivo je ponavljati, ali kad kažem toliko puta, govori nešto jezivo
Bože naci
Dosadno nista nema jedino sto ima su hakeriiiiii!👹👿💀👾