Post by rabratehaci on Feb 16, 2022 12:49:46 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшення ресурсу ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Stickman Revenge: Demon Slayer የእንቅስቃሴ mdmy
Ця гра має великий потенціал, і я чекаю, коли вона закінчиться.
Його дяка, я люблю все в ньому, продовжуйте так добре працювати
це дуже круто, і я ставлю 5 зірок ЗА НАЙКРАЩУ БІЙСЬКУ ГРУ EVVEEEER
स्टिकमैन रिवेंज: लड़ाई का खेल कार्रवाई lzhp
Іноді деякі персонажі виходять з ладу, я не можу їх використовувати, в основному другий персонаж, якого ви розблокуєте, а тепер перший персонаж, якого ви граєте, оскільки я більше не можу грати за нього
Чудова гра, але для неї потрібно більше персонажів і більше режимів гри, я знаю, що скоро буде, але я хочу видалити гру, якщо незабаром нічого серйозного не буде.
Мммммммммммммммм. 5 зірок без причини
Stickman Revenge: Demon Slayer ஆக்ஷன் vgmt
Мені подобається твоя гра 🎮😏😉
Wooooowwwww Мені подобається ця гра. Я можу сказати, що це одна з найкращих ігор, у які я коли-небудь грав, але в ній є помилки в меню персонажів, іноді цифри атак неправильні. Будь ласка, додайте інші три режими гри, над якими ви працюєте. Тепер ви наполегливо працювали для гри. Тепер кожен коментар, який написав кожна людина, був несправедливим, тому що ви не можете запрограмувати все. якби я був на твоєму місці, я б заробляв 10% від 1 міні-ігри кожні 2 дні. Ви пообіцяли інші режими гри thaaankkkks.
Nj
Stickman Revenge: Demon Slayer Acțiune dcb
Я грав у цю гру лише годину, і мені вона сподобалася, але проблема в тому, що я не маю облікового запису Facebook і мені не подобається Facebook, тому вам, ймовірно, слід додати облікові записи Google для входу, це буде корисно, дякую
ОГОЛОШЕННЯ на оголошеннях. Реклама після кожного рівня, реклама нагород, реклама скринь... 15 хвилин гри – це дійсно велика платівка. Ви або молите годинами, або платите $. Марна трата часу.
Це дуже дивовижно, але в попередньому відео я побачив, що боси ще не доповнені, їх ще двоє залишилися і третій персонаж. Чи збільшили ви Kong Damage 418 взято з життя нагато
я люблю цю гру
Я закінчив усіх ворогів, і сувої не завантажилися, і я був змушений вийти з гри та подивитися рекламу. Smh
Ця гра була дуже веселою! Зазвичай я не пишу огляди, однак ігровий процес був приємним і прямим до справи. Отримати оновлення та спорядження в грі було досить просто, і тут немає «грошових пасток». За рекламу, яку ви переглядаєте, ви отримуєте винагороду. Тому загалом рекомендую як гарну розслаблюючу гру.
Трохи весело
Це чудова гра, але нещодавно, коли я змінюю свої елементи, вона відстає, і я втрачаю всі свої дані, і мені доводиться перевстановлювати гру, щоб грати в неї... Я почав з перших 2 разів!
Прошел гру за два дні, мало рівнів
Я граю в цю гру деякий час, і вона досить непогана, але гріхи вчора я не міг грати за yagami, якщо я піду, як герой, як для мене вона невидима я хотів би запитати, коли цю помилку буде виправлено чи це просто на моєму телефоні
Я намагаюся заявити права на свої речі, але додавання ускладнюють це, і щоразу, коли намагаюся отримати безкоштовні винагороди, він каже, що недоступний, будь ласка, виправте це.
7game 🗝️ гарний 👍 гарний час, щоб передзвонити тобі Привіт, я
простий ігровий процес, але дуже захоплюючий
Коли буде оновлення до Великодня, у грі говориться, що незабаром для великодніх речей
Нудно
Не бачу рожевого персонажа чи будь-якого оснащеного спорядження, я хотів би мати можливість використовувати персонажа, і це не дозволить мені грати за неї
Цю гру так весело грати, я дуже рекомендую її 🤗
Я міг отримати лише три символи
Так багато глюків
Мені подобається музика n the bosses, все ідеально підходить для файтингу на стикмена, а не як в іншій грі, щоб виграти.
Це так весело, і до того ж це одна з найпростіших ігор
Wow так cool це здорово, якщо ви даєте мені op елементи 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😒👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 😊😊😊😊☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ ☺️☺️☺️👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌👌👌👌 👌👍👍👍👍👍👍👍👏👍👏👍👏👏👍👏👍👏👍👏👍👏👍👏👏👍👏👍👏👍👏👍👏👍👏👍👏👍👏
Щоразу, коли я отримував амулет з рибою, це заважало моїй грі так, що я більше не міг у неї грати. Я витратив гроші на цю гру і тепер не можу в неї грати.
Перша здатність Джотаро зламана, щоразу, коли я намагаюся використовувати її, вона просто анімує, але жодна рука не піднімається. Теорія: Джотаро (хлопець з кам’яним кулаком) насправді Нагато (фехтовальник) з майбутнього. Перемігши Гашара, Нагато переміг хлопця, якого звати ? але програв битву і свою зброю. Після цієї битви Нагато змінив своє ім'я і знайшов дуже рідкісний сувій землі, і зміг зробити два земляних кулака. Пізніше він знаходить своє минуле в області, де ви розблокуєте Джотаро.
Гра Пу
Хороша гра, але вона не працює для мене після глави 3, і я не можу використовувати третього персонажа
Художній стиль та анімація чудові I Don. Мені подобається, що фінальний бос досить легкий, але бос світу 3 важкий, загалом, чудова гра
Ця гра була настільки гарною, що мені подобається ця гра, але це не так, що так важко читати деякі рівні
Я перший 1-зірковий огляд
це було чудово, але були деякі помилки, які можна було виправити. наприклад, якщо ви виберете стикмена з мечем, ви можете вийти з карти, стрибаючи - атакуючи - стрибаючи - атакуючи - лихий - атакуючи. або через деякий час у зоні героя виникла помилка, і персонажів не було видно, і якщо ви перейшли на іншу сторінку, гра збій. сподіваюся, що ці помилки будуть виправлені, але загалом чудова гра так тримати.
Який жахливий досвід.моя броня просто зникла 🤣🤣
будь ласка, оновіть гру та отримайте більше опцій. Я закінчив гру і зараз нічого не можу зробити, і я так сильно хочу грати
Короткий
Хороша гра.
Справді чудова гра, але єдиний недолік полягає в тому, що я не можу використовувати інших персонажів, крім першого персонажа Нагато
МС побачив Хін
Ви можете виправити помилки, наприклад, я можу підключитися до fecbook i acn грати з nagati або upgradet
国際ファッションスタイリスト :デザインスタジオ ロールプレイング hji
Ця гра чудова, але вона продовжує відставати від мене, а також я не можу грати в боксера, і чи не могли б ви поставити більше рівнів і перешкод, бо це може бути нудно, якщо ви максуєте всі мечі 😅